Välkommen till oss på SKI BIKE HIKE

Öppettider och kontakt

Våra öppettider

Se alla öppettider för sommarsäsongen här

Kontakta oss:

  • Telefon: +46 (0)321 – 345 245
  • Om vi inte kan svara direkt via telefon, var god och skicka ett mail om du har frågor. Vi besvarar dem så snart som möjligt.

Tack för att du valde att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din skidupplevelse!

Hitta hit

Ski Bike Hike Ulricehamn (Fd. Ulricehamn Ski Center)
Vist 922
523 37
Ulricehamn

Öppna karta i Google Maps
Öppna karta i Apple Maps

Buss on demand

Häng med oss i sociala medier!

#äventyr #lokalt

Nära till mycket

Ski Bike Hike Ulricehamn ligger inom 12 mils radie från städer Alingsås, Borås, Eksjö, Falkenberg, Gränna, Göteborg, Hjo, Jönköping, Kungsbacka, Kungälv, Lidköping, Mariestad, Nässjö, Skara, Skövde, Tranås, Tidaholm, Trollhättan, Varberg, Vänersborg och Värnamo.

Varierat parkområde

Vi är en alpinanläggning av hög klass med en ständig anpassning till gästernas krav. Det finns idag 7 liftar och 8 nedfarter med varierad åkning och givetvis finns ett parkområde! Moderna effektiva snösystem och flera nya snökanoner skapar möjligheter för en extra lång säsong.

Om vår anläggning

Skidskolebacken med tillhörande lift har anlagts i anslutning till övriga barnområdet, med en flackare och jämnare lutning blir det en välkommen komplettering till övriga barnbacken, såväl kapacitetsmässigt som åkmässigt!

Vår fina skidskola får än större möjligheter att utbilda blivande skidåkare. I skidskolan tar vi hand om allt från nybörjare till avancerade åkare som vill utveckla sin teknik. Såväl barn som vuxna är välkomna att få uppleva glädjen i att utveckla sin skid- och snowboardåkning.

I vår stora och rationella skiduthyrning är långa köer ett sällsynt fenomen. Gott om fräsch utrustning finns att hyra och skipass köps direkt vid hyrdiskarna. I skiduthyrningen kan du även boka och betala din skidskola. Det är även till skidshopen du vänder dig för att serva din skidutrustning.

Restaurangen är nyligen tillbyggd, uppfräschad och försedd med stora panoramafönster från golv till nock.