Vistelse i backen utanför ordinarie öppettider är strängt förbjuden..

Nu när temperaturen sjunker och snön börjar täcka backen får vi många frågor om säsongsstarten och möjligheten att åka utanför öppettiderna.

I alla skidanläggningar i Sverige är det förbjudet att vistas i skidbackarna utanför de angivna öppettiderna. Denna regel är nödvändig eftersom vi använder snökanoner och tunga maskiner för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse och åkning för våra gäster. Eftersom vistelse utanför öppettiderna innebär en betydande fara för alla inblandade är det strikt förbjudet att vistas i området när anläggningen är stäng

Vi förstår att det kan vara lockande att åka pulka eller vandra upp i backen, men det är viktigt att påpeka att skidanläggningen betraktas som en arbetsplats under dessa tider. Sådana aktiviteter får endast utföras på särskilt anvisade platser och endast under öppettiderna..

Säsongsstarten är planerad till den 16 december, och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka i backen då. Passa på att köpa era liftkort redan idag. Om ni har ytterligare frågor angående detta är ni självklart välkomna att kontakta oss. Vi finns här för att svara på era frågor.

Boka ditt nästa U SKI äventyr!

Vad händer på Ski Bike Hike?