Liftburen cykling i Ulricehamn

Vi fick otroligt positiv feedback för våra banor under SM-deltävlingen i Enduro, både från Ulricehamns cykelklubb och övriga deltagare. Som ett resultat av detta kommer vi att köra två helger där alla är välkomna att komma och cykla hos oss.

Den första helgen, den 12-13 augusti, och den andra helgen, den 26-27 augusti, kommer vi att ha en smygpremiär för vår liftburna cykling med en släplift. Vi kommer att ha öppna svarta, röda och blå leder. För tillfället riktar vi oss främst till erfarna cyklister, men fler leder kommer att utvecklas framöver, inklusive blå och gröna leder för mindre erfarna åkare.

Anläggningen kommer att vara öppen mellan kl. 9 och 16 båda helgerna. Vänligen observera att cykling utanför öppettiderna inte är tillåten.

Priset för ett cykelpass är 250 kr per dag eller 400 kr för en helg. För dem som vill cykla upp finns även möjligheten att köpa ett trailpass för 150 kr per dag. Observera att en full face-hjälm, ryggskydd och skivbromsar är obligatoriskt för alla åkare. För att delta krävs antingen ett cykelpass eller ett trailpass. SLAO:s regler för cykling gäller.

Under helgerna kommer det att finnas leverantörer på plats, och vi kommer även att grilla hamburgare och erbjuda allt som hör till för att göra dessa två helger till fantastiska tillfällen att njuta av i Ulricehamn. Ni är varmt välkomna till denna ”sneak peak” av vad som komma skall nästa år och framåt. Vi kommer även att erbjuda grymma erbjudanden på säsongspass och helårspass (Bike & Ski) endast under dessa helger.

Mer information kommer att komma löpande, så håll er uppdaterade.

Boka ditt nästa U SKI äventyr!

Vad händer på Ski Bike Hike?