Skibikehike når nya nivåer med Techno Alpin toppteknologi

Vi på Ski Bike Hike Ulricehamn har spännande nyheter att dela med alla skidentusiaster i södra Sverige. Vi är stolta över att kunna presentera vår senaste teknologiska landvinning som är på väg att revolutionera skidåkningen i regionen. Vår passion för skidåkning och hållbarhet har drivit oss till att investera i toppmodern snöteknologi, vilket kommer att garantera en enastående skidsäsong för alla som älskar att åka i backarna.

Denna banbrytande satsning inkluderar hela 16 nya snökanoner, vilka utgör en central del av en omfattande uppgradering. För att säkerställa högsta möjliga snökvalitet har vi dessutom bytt ut nästan alla rör inom hela vårt skidsystem. Denna uppgradering är ett tydligt bevis på vår starka hängivenhet till att erbjuda de bästa skidförhållandena för våra gäster.

Vårt nya snösystem, levererat av en världsledande teknikleverantör och baserat på Techno Alpin-systemet, som redan används av många framstående skidanläggningar runt om i Europa, representerar det allra senaste inom konstsnöteknik. Det är utformat för att producera högkvalitativ snö med minimal energiförbrukning. Detta förbättrar inte bara skidupplevelsen utan gynnar även vår miljö. Genom att använda mindre el och resurser är vi stolta över att kunna bidra till en mer hållbar framtid, samtidigt som vi erbjuder den allra bästa skidupplevelsen.

Vi är otroligt stolta över att kunna introducera detta toppmoderna snösystem på vår anläggning. Det är en bekräftelse på vår dedikation till skidåkning och vår strävan att erbjuda det absolut bästa för våra gäster. Samtidigt är det en viktig milstolpe för hållbarhet, en sak som vi verkligen brinner för.”

En central del av vår vision framåt är att våga satsa och tro på potentialen för skidåkning i södra Sverige. Genom den betydande investeringen visar vi vår övertygelse om att skapandet av en världsklassig skidanläggning är fullt möjligt, även här i södra delen av landet. Vi ser fram emot att välkomna skidåkare från hela södra Sverige och bortom för att uppleva den förbättrade skidåkningen som vårt nya snösystem möjliggör.

Fredrik Porat

Efter en lång väntan kan vi äntligen se fram emot en skidsäsong fylld av överlägsen snökvalitet och fantastiska skidupplevelser. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen på Ski Bike Hike Ulricehamn när vi tillsammans firar detta spännande steg framåt inom skidvärlden.

Boka ditt nästa U SKI äventyr!

Vad händer på Ski Bike Hike?